Vrijdag 1 september om 17.00 uur: Opening nieuwbouw met een hapje en een drankje

Goalgetter Juni

In de Goalgetter o.a. De kijk van Paul van Leeuwen op, een terugblik op het afgelopen seizoen met Frank Vijg, vacaturebank, oproep opzoomeren, inhaken op de zaterdaghype en een oproep voor het Apres Ski Feest.

De clubbladen en/of presentatiegids zijn opgemaakt in Adobe Acrobat. Om de bestanden te kunnen lezen of downloaden, heeft u Acrobat Reader nodig. Door op onderstaande link te klikken kunt U het clubblad of presentatiegids downloaden.

- Goalgetter juni 2017

- Presentatiegids 2016

vvNieuwerkerk Zakelijk 2017

Als u het clubblad of de presentatiegids niet kunt openen, dan heeft u Acrobat Reader niet op uw pc staan. U kunt deze sofware downloaden door op het plaatje hieronder te klikken. U gaat dan naar de website van Adobe, waar u instructies vindt over het gratis downloaden en installeren van de software.

get adobe reader

Clubblad of presentatiegids  lezen:
Klik eenmaal op het bestand - het PDF bestand opent in uw browser

Clubblad of presentatiegids downloaden:
Klik eenmaal op het bestand met de rechtermuisknop. Vervolgens kiest u voor "Doel opslaan als..."