Grote clubaktie is er ! Doe mee en steun uw club. Ook lotenverkopers kunnen een prijs verdienen !

De app KNVB Wedstrijdzaken

Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

Om gebruik te maken van de app moet je wel, als lid en met een juist e-mailadres bij de vv Nieuwerkerk geregistreerd staan. Eventuele vragen en aanpassingen in Sportlink kun je opgeven via de ledenadministratie.

Als je op onderstaande link drukt kun je alles lezen over de wedstrijdzaken app.

Als je geen toegang hebt of je e-mailadres niet geregistreerd staat dan kun je een bericht aan de betreffende groeps coordinator sturen via de website, Vereniging – Organisatie.