Grote clubaktie is er ! Doe mee en steun uw club. Ook lotenverkopers kunnen een prijs verdienen !     

NIEUWS

Grote Clubactie update 12-10-2017

Grote Clubactie

 

Update 12-10-2017:

De Grote Club Actie is nog steeds bezig, ieder kind dat nog een lotenboekje in zijn bezit heeft, vragen wij deze bij ons in te leveren op de zaterdagen 28 oktober en 4 november tussen 10.00 en 13.00 uur in de bestuurskamer.

Logischerwijze hopen wij dat jullie veel loten hebben verkocht en wij zien jullie graag op een van deze zaterdagen verschijnen, zodat we later een grote opbrengst voor onze vereniging kunnen bekendmaken.

Tot dan.     

Jenny Kiontke en Thijs Rotgans 

 

 

Update 06-10-2017:

Vanaf 16 september j.l. zijn onze pupillenleden bezig met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie, een prachtige actie die tot doel heeft een opbrengst te verwerven om nog meer en betere speelmaterialen aan te schaffen.

Van ieder verkocht lot, de prijs is € 3,-, gaat € 2,40 naar de vereniging, dat is geen sinecure.

Inmiddels zijn al een aantal kinderen volle machtigingsboekjes bij ons komen inleveren en  hebben zelfs nieuwe meegenomen om nog meer loten te verkopen.

           

Behalve deze manier van lotenverkoop is het ook mogelijk een superlot te kopen, dat houdt   in dat één superlot bestaat uit 50 loten, dus 50 mogelijkheden om een prijs te winnen, u betaalt € 150,- waarvan € 120,- bestemd is voor de vereniging.

Wilt u zo'n lot willen hebben, neem dan contact op met Jenny of Thijs, die zullen dit graag   voor u regelen. 

Jenny Kiontke, of

Thijs Rotgans,

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links