NIEUWS

Bestuur op zoek naar een nieuw bestuurslid sponsorzaken en/of een geheel nieuw op te richten sponsorcommissie.

Na 10 jaar bestuurslid PR & Sponsorzaken te zijn, wordt het m.i. tijd om ruimte te maken voor een nieuw bestuurslid sponsorzaken en/of dat er een nieuw te vormen sponsorcommissie wordt opgericht.

Er zijn in de afgelopen 10 jaren dat ik dit heb mogen doen, samen met de andere bestuurs- en commissieleden, verschillende doelen bereikt, onder meer het aantal sponsoren bij de club aanzienlijk verhoogd is en een activiteitenruimte in de nieuwbouw is gekomen dat mogelijkheden biedt voor o.a. de nieuw te vormen sponsorcommissie.

De reden dat ik aan het einde van dit seizoen stop, is dat de combinatie tussen privé, de winkel Favors! in winkelcentrum Reigerhof, bestuurszaken bij vv Nieuwerkerk en gelet op mijn leeftijd dit allemaal voor mij teveel is geworden, lijkt het mij nu tijd worden om ruimte te maken voor een nieuw, maar vooral ook een jonger, bestuurslid sponsorzaken en/of dat er een geheel nieuwe sponsorcommissie wordt opgericht die ,,met vol elan" verder kan gaan bouwen binnen deze prachtige club.

De primaire taken van bestuurslid sponsorzaken bestaan uit:

-          het leiden van de nieuw op te richten sponsorcommissie

-          het vergroten van het huidige aantal sponsoren

-          het onderhouden en behouden van sponsoren voor de club door o.a. organiseren van activiteiten.

De andere werkzaamheden die ik erbij doet als bestuurslid PR & Sponsorzaken worden anders ingevuld. Ook over wat ik na het einde van dit seizoen ga doen voor de club wordt door beide partijen over nagedacht.

Indien u interesse heeft, kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken voor nadere informatie.

Uiteraard ben ik bereid om een nieuw bestuurslid in te werken en te begeleiden in z'n nieuwe werkzaamheden.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij voorzitter Hans Jeroense,

telefoon 06-53293877 of bij ondergetekende.

Namens het bestuur,

Rob de Bruijn

Bestuurslid sponsorzaken  vv Nieuwerkerk

Telefoon: 06-24654328 of email: