NIEUWS

Voor de medische staf van vv Nieuwerkerk zijn wij op zoek naar een verzorger (m/v).

Je wilt samenwerken met de gehele staf (technisch/medisch) aan een mooi project voor de langere termijn met als doelstelling, de “nieuwe” zaterdagselectie naar 1e/2e klasse niveau brengen.

Willen in alle geledingen bij vv Nieuwerkerk naar een goed (top) sport klimaat op prestatief gebied.

vv Nieuwerkerk wil werken met dynamische personen die passie en drive hebben gekoppeld aan kwaliteit/kunde, discipline, toewijding en hart voor de club. Zijn op zoek naar iemand die meerdere jaren aan vv Nieuwerkerk verbonden wil en kan blijven.

Je werkt nauw samen met een sportfysiotherapeut en herstel/fysiek trainer. Er wordt een professionele werkwijze nagestreefd, waarin ook plezier niet zal/mag ontbreken.

Je bent verantwoordelijk voor de verzorging (massage/taping) vóór en ná de trainingen op dinsdag en donderdag. Ook ondersteun je eventueel bij hersteltrainingen en testmomenten van selectiespelers. Op zaterdag tijdens de wedstrijden verzorg je bij acute blessures/EHBSO.

Je bent in het bezit van diploma sportverzorger/masseur en hebt ruime kennis op het gebied van EHB(S)O. Een afgeronde cursus herstel/fysiek trainer voetbal is een pré.

Met vriendelijke groet,

Hans Jeroense