Het international Dutch Soccer Youth Cup 2018 is op zondag 27 mei bij ons !

International Dutch Soccer Youth Cup 2018 op 26 en 27 mei

Zaterdag 26 en zondag 27 mei wordt er weer het internationale jeugd voetbaltoernooi ‘Dutch Soccer youth Cup’ gespeeld.

Dit toernooi wordt voor de 3e keer in onze regio georganiseerd. Het toernooi wordt dit jaar gespeeld verspreid over 4 voetbalclubs: SV Ommoord, SVS, VVOR en vv Nieuwerkerk. Aan het toernooi doen 184 teams uit 12 verschillende landen mee. Deze landen zijn Engeland, Schotland, Duitsland, België, Ierland, Slovenie, Zwitserland, Zweden, Finland, Luxemburg, China  en Nederland.

Vrijdagavond 25 mei is de openingsceremonie bij SVS. Op deze avond vindt ook een spectaculaire openingswedstrijd plaats tussen 2 nog onbekende tegenstanders. Op zaterdag 26 en zondag 27 mei wordt het toernooi gespeeld. Vanwege het competitieprogramma dat weekend wordt het toernooi dit jaar alleen op zondag bij vv Nieuwerkerk gespeeld.

Overigens speelt ook op zondag 27 mei Nieuwerkerk 1 haar laatste competitiewedstrijd tegen Spartaan ’20 1. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.

Op welke locatie de teams spelen is vanaf 6 mei te zien op de website van het toernooi: https://dutchsocceryouthcup.com. Op zondag worden de finalepouls en verliezerspoules gespeeld. In iedere categorie doen 1 of meerdere selectieteams (tot en met JO15) van VV Nieuwerkerk mee.

De voorbereidingen om dit alles bij vv Nieuwerkerk tot een succes te maken zijn inmiddels in volle gang. Vele vrijwilligers zijn al betrokken. Maar we zijn nog op zoek naar mensen die ons willen helpen. Dit kan de gehele zondag maar ook een deel van de zondag.

Heb je interesse dan kun je dat laten weten aan de Toernooicommissie van vv Nieuwerkerk, .

En anders kom je gewoon de 27e gezellig kijken!

Dutch soccer logo

Logo vVn100pixels