En ineens weet ik het: ik word scheidsrechter bij vv Nieuwerkerk

n ineens weet ik het: ik word scheidsrechter,  de nieuwe Björn Kuipers!!!

Jens

Dat laatste is helaas niet voor iedereen weggelegd. De 45 jarige Björn Kuipers is een absolute topper onder de scheidsrechters. Niet voor niets fluit hij a.s. woensdag 16 mei de finale van de Europa Leaque 2018 tussen Marseille en Atletico Madrid.

Maar waarom dan toch scheidsrechter worden? Omdat fluiten leuk is, op welk niveau dan ook. Of je nu pupillen, junioren of betaald voetbal fluit, bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Zonder scheidsrechter geen wedstrijd!

Als scheidsrechter leidt je een duel in goede banen. Daardoor kunnen spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal omdraait: lekker voetballen!

Bij vv Nieuwerkerk hebben we een enthousiaste groep scheidsrechters in alle leeftijden, van 12- tot 71 jaar, die wekelijks onze wedstrijden fluiten. Maar met 1850 leden en bijna 100(!) spelende teams kunnen we natuurlijk altijd enthousiaste nieuwe scheidsrechters gebruiken.

Ben je 12 jaar of ouder? Man of vrouw? En is voetbal jouw passie? Meld je dan aan voor de scheidsrechterscursus op twee vrijdagavonden, 25 mei en 8 juni. Junioren en ook ouders die nu al fluiten bij de pupillen, maar ook als je nog nooit een wedstrijd gefloten hebt, iedereen is van harte welkom. Binnen vv Nieuwerkerk krijg je de nodige begeleiding bij het fluiten van wedstrijden en zorgen ervoor dat je niet onvoorbereid het veld in gaat.

Heb je belangstelling om scheidsrechter te worden bij vv Nieuwerkerk?

Meld je dan nu aan bij Rob Berger van de Scheidsrechterscommissie via of bel 06-14933885 en onze coördinator neemt contact met je op.

En ineens weet ik het: ik word scheidsrechter bij vv Nieuwerkerk

jeugdscheidsrechter 8G2A1961