Op tijd afmelden einde dit seizoen 2017-2018

Beste leden en ouders,

Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden. Nog even en er ligt wéér een seizoen achter ons. Achter de schermen zijn we al een tijd druk bezig met het komend seizoen, met name de nieuwe teamindelingen vragen veel tijd en aandacht.

Om het hele proces rondom de teamindelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het van groot belang dat afmeldingen op tijd en op de juiste manier binnenkomen!
Tegelijk met de overschrijvingsdeadline van de A-categorie, willen we graag dat afmeldingen op uiterlijk 15 juni 2018 bij ons binnen zijn via de mail of via de post.

Mailen kan naar: of naar . Afmeldingen per post kunnen naar: VV Nieuwerkerk, Postbus 25, 2910 AA Nieuwerkerk aan den IJssel.

De meest directe manier om je af te melden is via de website zelf, namelijk via de link:

Deze vind je onder Vereniging - Lidmaatschap - tabje Afmelden.

Naast het nieuwe voetbalseizoen, begint ook het nieuwe ‘financiële seizoen’ op 1 juli aanstaande. Dit betekent dat de vereniging per die datum ook de bondscontributie voor de leden voor het nieuwe seizoen verschuldigd is aan de KNVB. Om die reden zullen we leden die zich ná 15 juni pas afmelden, alsnog de bondscontributie in rekening brengen! Dus voorkom problemen en meld je op tijd af!

Alvast bedankt voor het begrip en de medewerking.

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook Avondvierdaagse