ZATERDAG 23 JUNI FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB ....VOOR JE CLUB !!    DOE MEE: FIETS EN STEUN JE CLUB !! zie de website

Zaterdag 23 juni fietsen van club naar club ....voor je club !

FIETSEN VAN CLUB NAAR CLUB... VOOR JE CLUB!

Fietsen voor je Club

zaterdag 23 juni 10:00 t/m 16:45 uur

Fietsen voor je Club

Zaterdag 23 juni 2018 springt voetbalminnend Nieuwerkerk massaal op de fiets om vv Nieuwerkerk te steunen. Iedereen mag meedoen (wel of geen lid) die de club een warm hart toedraagt, kinderen, ouders, opa's en oma's en vrienden. De deelname is 7,50 p.p. waarvan 5,- naar de vereniging gaat.

Bij elke deelnemende club in de regio Rotterdam-oost/Zuidplas moet je stempelen waarmee leuke prijzen zijn te verdienen. De ronde is 25 of 40 kilometer lang, het tempo is relaxed en onderweg kun je kiezen bij welke club(s) je een stop inlast voor een koffie, thee, limonade enzovoort.

De startlocaties zijn tevens rust- en stempelplaatsen. De tocht wordt gepijld en begeleid door een ervaren team. Je kunt kiezen bij welke van de vijf startlocaties je tussen 10.00 en 11.00 uur aanhaakt voor de Club tot Club Ronde.

In deze regio is dat vv Nieuwerkerk Voor meer informatie: www.fietsenvoorjeclub.nl

Eerder bericht:

Op zaterdag 23  juni 2018 springen we massaal op de fiets om onze club vv Nieuwerkerk te steunen. Hieraan mag iedereen deelnemen (wel of geen lid) die onze club een warm hart toedraagt, kinderen, ouders, opa's en oma's en vrienden.

Bij iedere deelnemende club in de regio Rotterdam-oost / Zuidplas moet je stempelen waarmee leuke prijzen zijn te verdienen. Zie binnenkort uw huis aan huis krant.

De ronde is 25 of 40 km lang, het tempo is relaxed en onderweg kun je kiezen bij welke club(s) jij een stop inlast voor een bakje koffie, thee, limonade enzovoort.

De startlocaties zijn dus tevens rust en stempelplaatsen. De prachtige tocht wordt gepijld en volledig begeleid door een ervaren team.

Je kunt kiezen bij welke van de vijf onderstaande startlocaties je tussen 10.00 en 11.00 uur aanhaakt op deze vrolijke Club tot Club Ronde:

R.V.& A.V. Sparta             vv Nieuwerkerk               CKC

VVOR                       Leonidas

Iedere ingeschreven deelnemer krijgt bij de start een stempelkaart waarmee leuke prijzen zijn te verdienen. Je moet wel even inschrijven via  http://www.fietsenvoorjeclub.nl/           en even onze facebook liken. Vervolgens je leukste foto tijdens de fietstocht op facebook plaatsen.

Inschrijven doe je zo:

Klik op bovenstaande link, dan boven aan de site naar inschrijven en klik op Rotterdam-Zuidplas,  dan klikken op vvNieuwerkerk en u kunt u inschrijven en betalen.

Ook bij de start (tussen 10.00 uur en 11.00 uur ) kunt u zich in de kantine inschrijven.

Je steunt de vv Nieuwerkerk bij deelname want voor iedere starter krijgt de club € 5,00 uitgekeerd door de organisatie!

Het inschrijfgeld is 7,50 euro

We zien je graag verschijnen bij de start!

Voor meer info kijk op: http://www.fietsenvoorjeclub.nl/

Veel succes !

Team Fietsen voor je club en  vv Nieuwerkerk