Aanstaande zondag de hele dag het Internatinal Dutch Soccer Youth Cup 2018 op ons sportcomplex !    Kom gezellig kijken en zie verschillende finales verdeeld over de dag. Zie ook verder op de site !     Nieuwerkerk 1 speelt zondag thuis om 14 uur zijn laatste competitiewedstrijd. Afscheid van Zondag 1     Alex Koevoet van JO11-8 is aanstaande zondag bij Nieuwerkerk 1 pupil van de week.

Clublied

Zoals u inmiddels weet, heeft Marcel de Dood een nieuw clublied voor vv Nieuwerkerk gemaaakt. Het clublied werd eerst op facebook geplaatst en dat werd al snel een succes.

Een mooi moment dus om het clublied op onze website te plaatsen. Zodat ook de mensen die geen facebook hebben van dit mooie lied kunnen genieten.

Het clublied is niet alleen te beluisteren maar er zijn ook mooie beelden over de club te zien van het verleden tot het heden.

Wij wensen onze leden en supporters veel kijk-en luisterplezier !

Klik hier onder op de link:

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook Avondvierdaagse