Grote clubaktie is er ! Doe mee en steun uw club. Ook lotenverkopers kunnen een prijs verdienen !

Hier vindt u ons.

Terrein en clubgebouw:
Sportpark Dorrestein 2 ( ingang Spoorlaan )
2912 TL Nieuwerkerk aan den IJssel (ZH)
telefoon: 0180 - 313 812

Hoe is het sportpark te bereiken?

routeVanuit Amsterdam:
Via de A4 richting Den Haag tot aan het Prins Clausplein, vervolgens de A12 richting Utrecht aanhouden. U neemt op de A12 de afslag Zevenhuizen. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf, richting Zevenhuizen/Nieuwerkerk a/d IJssel. De provinciale weg volgen tot u over het viaduct komt van de rijksweg A20 [Rotterdam-Utrecht}. Bij rotonde gaat u rechtsaf. Deze weg (Europalaan) blijven volgen (rotondes rechtdoor). Na ca 2 km bij de eerstvolgende rotonde na het Shell-station (aan de linkerkant) linksaf. U blijft dus de Europalaan volgen. Aan het einde van de Europlaan gaat u rechtsaf. U ziet u vanzelf sportpark "Dorrestein".

Vanuit Den Haag/Rotterdam:
Via de A13 richting Rotterdam, vervolgens de A20 richting Gouda/Utrecht aanhouden. U neemt op de A20 de afslag Nieuwerkerk a/d IJssel (afritnummer 17). Bij rotonde gaat u rechtdoor. Deze weg (Europalaan) blijven volgen (rotondes rechtdoor). Na ca 2 km bij de eerstvolgende rotonde na het Shell-station (aan de linkerkant) linksaf. U blijft dus de Europalaan volgen. Aan het einde van de Europlaan gaat u rechtsaf. U ziet u vanzelf sportpark "Dorrestein".

Vanuit Breda/Dordrecht:
Via de A16 richting Rotterdam, vervolgens de A20 richting Gouda/Utrecht aanhouden. U neemt op de A20 de afslag Nieuwerkerk a/d IJssel (afritnummer 17). Bij rotonde gaat u rechtdoor. Deze weg (Europalaan) blijven volgen (rotondes rechtdoor). Na ca 2 km bij de eerstvolgende rotonde na het Shell-station (aan de linkerkant) linksaf. U blijft dus de Europalaan volgen. Aan het einde van de Europlaan gaat u rechtsaf. U ziet u vanzelf sportpark "Dorrestein".

Vanuit Utrecht/Gouda:
Via de A12 richting Rotterdam, vervolgens de A20 volgen. Op de A20 neemt u de afslag Nieuwerkerk a/d IJssel (afritnummer 17). Boven bij rotonde linkaf, over de rijksweg A20, bij rotonde rechtsaf. Deze weg (Europalaan) blijven volgen (rotondes rechtdoor). Na ca 2 km bij de eerstvolgende rotonde na het Shell-station (aan de linkerkant) linksaf. U blijft dus de Europalaan volgen. Aan het einde van de Europlaan gaat u rechtsaf. U ziet u vanzelf sportpark "Dorrestein".

PARKEREN BIJ DE CLUB.(LET OP!!!!!!!!!)

"Alleen parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken."
Langs de groenstrook mag NIET geparkeerd worden. Hier geldt een parkeerverbod. DE POLITIE gaat hierop controleren. De doorgang dient vrij gehouden te worden ivm. de hulpdiensten zoals ambulance. Als u iemand hier ziet parkeren wijs diegene er even op. U kunt uw voertuig altijd parkeren op de parkeerplaats bij het ZWEMBAD. vriendelijk dank voor uw medewerking.