Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?

Algemeen

Vanwege de omvang van de vereniging wordt u bij inschrijving als lid op een wachtlijst geplaatst. U (of uw kind) wordt dan lid op volgorde van aanmelding. Hierbij hebben inwoners van Nieuwerkerk voorrang, gevolgd door gezinsleden van reeds aanwezige leden van de vereniging. Daarnaast wordt bij de jeugd gekeken naar bereidbaarheid van ouders om als leider/trainer te fungeren van één van de teams. Onze vereniging leunt sterk op de hulp van vrijwilligers om de vele teams te begeleiden.

Het lidmaatschap (gelijk aan het seizoen) loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het daarop volgend jaar. Bij tussentijdse opzegging bent u wel het volledige contributie bedrag verschuldigd. Elk jaar wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd, tenzij u zich vóór 1 juni als lid afmeldt (dus vier weken voor einde seizoen).

Als nieuw lid stemt u in met onze statuten en het huishoudelijk reglement. Daarmee onderschrijft u ondermeer ons beleid ten aanzien van normen en waarden, ons vrijwilligersbeleid, het dragen van Beltona kleding in- en rondom de wedstrijden en gaat u akkoord met automatische incasso van de verschuldigde contributie. De contributie wordt in 2 delen geïncasseerd, het eerste normaliter in september, het tweede deel eind januari.

Aanmelden

Op dit moment is er niet voor alle jeugdcategorieën een wachtlijst. Spelers die zijn geboren in 2010, 2011 en 2012 kunnen lid worden voor het aankomende seizoen 2017-2018 dat start in augustus. In de overige leeftijdscategorieën is afhankelijk van het geboortejaar nog ruimte om lid te worden.

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail waarin wij de verdere afhandeling zullen aangeven.

Voor aanmelding als lid kunt u onderstaand aanmeldformulier gebruiken en direct, volledig ingevuld, naar de ledenadministratie sturen.

Inschrijfformulier

Bij het aanmelden als lid van de voetbalvereniging Nieuwerkerk is ieder nieuw lid verplicht de contributie via automatisch incasso te laten innen.

LET OP!!!: De automatische incasso is een service van de vereniging en ontneemt niet uw betalingsverantwoordelijkheid. U dient er zelf voor te zorgen dat het saldo op uw rekening op de incassodata (zie factuur die u ontvangt) toereikend is. Bij het niet kunnen uitvoeren van de incasso ontvangt u een aanmaning verhoogd met € 7,50 aanmaningskosten. Mocht de betaling dan nog niet ontvangen worden, dan zal de inning van de contributie uit handen worden gegeven aan een Incassobureau waarbij de extra kosten eveneens voor uw rekening zijn.

Bij het aanmelden als lid van de voetbalvereniging Nieuwerkerk dient u de onderstaande zaken in te leveren bij de ledenadministratie:

• Kopie van een geldig legitimatiebewijs (vanaf 16 jaar) .
  • Pasfoto (alle leden die ouder zijn dan 10 jaar tbv spelerspas).
  • Overschrijvingsformulier (Alleen nodig als men zich aanmeld binnen een periode van 3 jaar na beëindiging van een lidmaatschap bij een andere, bij de KNVB aangesloten, vereniging. Formulier is verkrijgbaar bij de ledenadministratie

Indien één van de hierboven genoemde punten niet is ingeleverd kunnen we u niet aanmelden als lid van de voetbalverening Nieuwerkerk.

Afmelden

Opzeggen van het lidmaatschap bij de voetbalvereniging Nieuwerkerk kan uitsluitend schriftelijk bij de ledenadministratie worden ingediend. De voorkeur heeft om het formulier beëindigen lidmaatschap te gebruiken:

Formulier beëindigen lidmaatschap

U kunt het lidmaatschap ook per brief beëindigen. Stuur uw brief, voorzien van voldoende portokosten, naar onderstaand postadres. Vermeld in uw brief altijd de volgende gegevens: naam, adres, postcode, woonplaats en de geboortedatum van het lid. Graag zouden we ook de reden willen weten waarom het lidmaatschap wordt beëindigd.

Postadres:
Ledenadministratie v.v. Nieuwerkerk
2910 AA Nieuwerkerk a/d IJssel

LET OP!!! Opzeggingen bij leiders, trainers, aanvoerders, bestuurders, barmedewerkers of andere vrijwilligers worden NIET geaccepteerd. Een foute wijze van bedanken zal vrijwel altijd financiële consequenties hebben, die de vereniging verhaalt op de betrokkene(n).

TOELICHTING

Helaas komt het vaak voor dat leden (of hun ouders/verzorgers) zeggen of denken dat zij het lidmaatschap hebben opgezegd, maar dat hun opzegging niet bij de ledenadministratie is binnengekomen. Dit zorgt altijd voor vervelende toestanden bij de inning van (achterstallige) contributie.

Om deze reden neemt de ledenadministratie uitsluitend opzeggingen in behandeling die schriftelijk binnenkomen. De afzender krijgt vervolgens een schriftelijke bevestiging van de opzegging. Deze correspondentie dient als bewijs bij eventuele misverstanden over de afwikkeling van de (nog) verschuldigde contributie. De voetbalvereniging Nieuwerkerk adviseert u dan ook de opzeggings- en bevestigingsbrief goed te bewaren.

Voor leden die niet schriftelijk bij de ledenadministratie opzeggen en derhalve vermeld blijven in de ledenadministratie voor het (volgende) seizoen blijft de contributieregeling voor de eerste termijn van de contributie onverkort van kracht.

Opzeggen, schriftelijk dus, moet vier weken voor het eind van het seizoen; dat wil zeggen voor 1 juni.

Wijzigen

Als lid van de voetbalvereniging Nieuwerkerk bent u verplicht persoonlijke wijzigingen (zoals adres, telefoonnummer, e-mail etc.) door te geven aan de ledenadministratie.

Wijzigingen kunt u alleen schriftelijk doorgeven aan de ledenadministratie. De voorkeur heeft om het formulier Lidmaatschap wijzigen te gebruiken:

Lidmaatschap wijziging

Overschrijven

Overschrijving gaat niet meer met een overschrijvingsformulier. Bij overschrijving meldt u zich aan bij de nieuwe vereniging als lid. De rest gaat via de digitale weg. De oude spelerspas hoeft ook niet meer te worden ingeleverd.

De overschrijvingstermijn sluit op woensdag 15 juni om  24.00 uur.

Inschrijfgeld € 12.00

Senioren € 251.00