Vrijdag 1 september om 17.00 uur: Opening nieuwbouw met een hapje en een drankje    

NIEUWS

respect-teams

Zet uw fiets of scooter goed op slot !

Beste allen,

Vorig jaar zijn er rond om deze tijd best veel fietsen gestolen. Zet daarom uw fiets goed op slot bij voorkeur aan het fietsenrek.

Voor een goed advies voor uw slot kunt u terecht bij RIJWIELHANDEL ZUIDPLAS aan de Dorpsstraat 11 te Nieuwerkerk aan den IJssel. telefoon: 0180-310570.

Hiernaast heeft de vvNieuwerkerk vanaf dit seizoen ook camerabeveiliging.

 

 

Grote Clubactie start op 16 september

GROTE CLUBACTIE

Vele jaren heeft de vereniging niet aan deze actie deelgenomen. In het verleden werd een behoorlijke opbrengst ten behoeve van de verenigingskas verworven. Vandaar dat we dit jaar een nieuwe start maken.

De aanschaf van materialen o.a. ballen, hesjes, doeltjes vergen ieder seizoen weer een enorme uitgave. We willen onze kinderen het beste materiaal bieden om hun geliefde sport te kunnen beoefenen.

Om een goede opbrengst te kunnen krijgen, hebben we de bereidwilligheid en de inzet van met name onze jeugdleden nodig om de loten aan de “man” te brengen.

Via de lettercoördinatoren en de leiders van de meisjes/jongensteams MO11, MO13, J O8, JO9, JO10, JO11 en JO13 zullen we verkoopboekjes verspreiden. Met deze boekjes kunnen we per boekje 20 personen machtigen om het bedrag van het lot van hun rekening af te laten schrijven. De kinderen gaan dus geen geld innen.

Omdat het belangrijk is om een grote opbrengst te verwerven, willen we de kinderen voor

ieder verkocht lot een bedrag van 0,30 cent uitbetalen ter stimulering om zo veel mogelijk loten te verkopen.

De landelijke lotenverkoop start op 16 september 2017 en sluit op 22 november 2017, de trekking vindt plaats op 13 december 2017.            

Op de zaterdagen 23 en 30 september en 7 oktober zijn wij tussen 10.00 uur en 13.00 uur aanwezig om de ingevulde boekjes in ontvangst te nemen, ter plaatse wordt het stimuleringsbedrag uitbetaald, tevens kan er een nieuw boekje worden meegenomen.

We rekenen graag op ieders medewerking.

Jenny Kiontke en Thijs Rotgans.    

           

Vrijwilligers bij vv Nieuwerkerk overleggen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Vrijwilligers bij vv Nieuwerkerk overleggen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor vrijwilligersorganisaties die sport aanbieden, hebben ook de zorg voor het creëren van een veilig sportklimaat. In de sport komt ongewenst gedrag helaas vaker voor dan men denkt. De actualiteit opent hiervoor keer op keer onze ogen. Verenigingen die preventief beleid voeren, vergroten de kans om (seksueel) grensoverschrijdend gedrag te voorkomen, op te sporen en aan te pakken.

Een belangrijke maatregel daarvoor is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor vrijwilligers die werken met minderjarigen of met sporters met een verstandelijke beperking. Het verplicht stellen van een VOG voor een trainer of leider - en dit elke 3 tot 5 jaar herhalen - biedt een eenvoudige manier om te checken of de betreffende leider of trainer niet eerder voor een gewelds- of zedendelict veroordeeld is.

De praktijk leert dat sommige veroordeelden steeds weer posities bemachtigen – zoals als trainer of leider in een sportclub - waarin ze gemakkelijk in contact komen met kwetsbare slachtoffers. Het aanvragen van de VOG voor vrijwilligers wordt gestimuleerd door de overheid en is daarom gratis.

Doordat steeds meer sportorganisaties en andere vrijwilligersorganisaties (zoals scouting, kindervakantieweken) hier gebruik van gaan maken, wordt het des te belangrijker voor elke (sport)organisatie om dit ook bij de eigen organisatie structureel door te voeren.

Het bestuur van vv Nieuwerkerk wil als onderdeel van haar beleid alle vrijwilligers van 18 jaar en ouder, die direct of indirect contact hebben met minderjarigen, vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag. Dit betreft alle leiders, trainers en verzorgers bij de jeugd, leden van de Jeugdcommissie en het wedstrijdsecretariaat. Ook alle leden van het bestuur vragen een VOG aan.

Voor vv Nieuwerkerk wordt gescreend op de omgang met personen en minderjarigen (profiel 84) en/of mensen met een verstandelijke beperking (profiel 85).

Alle vrijwilligers krijgen voor deze aanvraag binnenkort een deels ingevuld aanvraagformulier per mail toegestuurd. De vrijwilliger vult het formulier verder in en geeft akkoord. De screening wordt uitgevoerd. Wordt de aanvraag goedgekeurd, dan ligt de VOG binnen enkele dagen bij de vrijwilliger op de mat. De vrijwilliger levert de originele VOG in bij de club.

Uiteraard staat het een ieder vrij om, vanwege moverende redenen, niet aan deze aanvraag mee te werken. Met ingang van het seizoen 2017-2018 stelt vv Nieuwerkerk het overleggen van een VOG echter verplicht. Mensen die hieraan niet mee willen werken kunnen derhalve met ingang van het seizoen 2017-2018 geen functie meer bekleden waarbij direct contact met minderjarigen aan de orde is.

Het aanvragen van de VOG zorgt voor een veiligere en aantrekkelijkere sportomgeving voor iedereen. Op deze manier hopen wij er gezamenlijk voor te zorgen dat een veilige sportomgeving gecreëerd wordt en iedereen met veel plezier en onbezorgd kan blijven sporten!

Het bestuur

Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier

Nieuw volgend seizoen: Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier.

Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app mogelijk zijn.

Lees meer...

Vrijdag 1 september officiële opening nieuwbouw !

Uitnodiging

                                                      Logo vVn100pixels

  

1 september 2017

Het bestuur van de voetbalvereniging Nieuwerkerk nodigt u van harte uit om op vrijdag 1 september 2017 aanwezig te zijn bij de opening van onze nieuwbouw bestaande uit kleedkamers en activiteitenruimten.

De officiële opening vindt plaats om 17.00 uur waarna er gelegenheid is om het gebouw te bekijken.

Ook bent u van harte uitgenodigd om de opening met een hapje en drankje met ons mee te vieren.

Bestuur voetbalvereniging Nieuwerkerk

Vrijwilligers voor de club aan het werk!

Vanaf het moment dat de competitie van afgelopen seizoen is gestopt, zijn verschillende vrijwilligers aan het werk gegaan voor onze mooie club.

Er is niet alleen grondig schoongemaakt maar ook zijn de clubkleuren nu duidelijk aanwezig. Alle kleedkamerdeuren en rondom de kantine zijn van de kleur blauw naar rood gegaan. De omlijstingen zijn zwart gemaakt. Het ziet er fraai uit en past goed met de nieuwbouw.

De vrijwilligers zijn nu met de laatste handelingen bezig.

Hieronder de foto's van Kees Tuinenburg, Goos Verkaik en Rob van de Berg. Naast dit drietal waren er meer vrijwilligers werkzaam zoals, Gerard Vis, Joop Verwaal, Jan Twigt, Jan Vergeldt, Ton Boonekamp en Paul de Willigen. Maar ook de opzoomer vrijwilligers worden bedankt zoals Teun de Wit, Fred, Frank en Frans de Groot, Ton en Anita Verkaik, Robert Schouten, Peter Schoneveld en andere aanwezige vrijwilligers.

In de zomer maanden hebben Ron de Kreij, Martin de Graaff en Leo Lansbergen diverse werkzaamheden verricht zodat de selecties zaterdag 1 en zondag 1 afgelopen dinsdag 1 augustus goed van start konden gaan.

Ook de jeugdcommissieleden zijn ter voorbereiding op het nieuwe seizoen druk bezig om alles piccobello voor elkaar te krijgen.

Heel veel dank voor uw inzet voor de club!

Het bestuur

Lees meer...

BELANGRIJK: inleveren pasfoto's !

INLEVEREN PASFOTO.

Om in het nieuwe seizoen te kunnen spelen moet iedereen vanaf de E-tjes / jo12 (geboortejaar 2006)beschikken over een digitale pasfoto of goed gelijkende foto. Tevens moet er bij de vereniging een juist e-mailadres bekend zijn. Zonder deze twee zaken kan er niet worden gespeeld.

Leden die vorig seizoen beschikten over een geldige pas hoeven niet te reageren. Hun spelerspasfoto is inmiddels ingevoerd in sportlink.

De plastic spelerspas wordt in het nieuwe seizoen niet meer gebruikt!

Zorg er dus voor dat u uw zaakjes tijdig in orde hebt. Spelen zonder pas, maar met een geldig legitimatiebewijs dat elke wedstrijd moet worden getoond is ook toegestaan, maar werkt niet prettig.

Stuur indien nodig een digitale, goed gelijkende foto waarop het gezicht duidelijk te zien is op naar

Bestand foto: JPEG

 

INLEVEREN PASFOTO’S (2E JAARS E-TJES) / 1E JAARS D-TJES

(22-07-2017)

Om in het nieuwe seizoen te kunnen spelen in de D-tjes dienen onderstaande spelers / speelsters een digitale pasfoto of goed gelijkende foto waarop het gezicht goed te zien is insturen naar het secretariaat.

Bestand foto is JPEG.

Insturen naar:

Jongens

 A t/m B C t/m J K t/m R S t/m Z
A C K S
Allen J. Cooiman S. Karijowiredjo T. Schoenmakers T.
B E Kasbergen B. Schouten L.
Baldé S. Espigares Tallon F. Kervezee N. Slaman C.
Balesar A. F Kien M. Smaal R.
Beek v. S. Fieseler S. Kluin Abel Snoei Y.
Berndsen T. G Kollenburg van N. Spek van der K.
Blok P. Gaag vd T. Kreij de S. Spek N.
Bos R. Geeve D. L Strijbos M.
Bos S. H Langhorst W. T
Brahne Oukubagebrid L Haans L. N Tapsell A.
Brinkman M. Hendriks R. Niezink D. V
Bronder  K. Hoeven van der R. Niezink T. Veen K.
Brouwer S. Hoogendijk B. P Vermeer P.
Bruggen van J. Host R. Pattiasina S. Verseveld van M
Bruggenkamp D. Huijgen J. Pooladian S. W
Bruijn de J. Huijzer J. R Werff K.
Bubberman S. I Rijt van der Xander Wervenbos A.
  Iqachoura I. Ruiter de S. Wullems L.

Meisjes

 A t/m B C t/m G H t/m K L t/m Z
B D H S
Berghout M. Dam van M. Hagoort F. Sonneveld V.
  Does van der S. J V
  Duinen van M. Eva de Jong Vermeij S.
  Dussen van der I. K Vlieger F.
    Kouwenhoven N.  

Indelingen eerste klasse (Nieuwerkerk 1 zo)

Indelingen eerste klasse (zo)

De KNVB heeft de indelingen voor komend seizoen bekend gemaakt. Onderstaand de indelingen van de eerste klasse (zo).

1B: BMT, Boshuizen, Delft, Den Hoorn, Hoogland, Kocatepe, Nieuwerkerk, Olympia, Poortugaal, RVC’33, Spartaan’20, Unitas, VELO, VOC.

 

Voorafgaande aan de competitie worden er drie bekerwedstrijden gespeeld, te weten:

SVS, Groeneweg en Xerxes/DZB (zat).

Onverwachts vertrek Claudio Braga bij vv Nieuwerkerk

Onverwachts vertrek Claudio Braga bij vv Nieuwerkerk

Geheel onverwachts kreeg onze voorzitter Hans Jeroense vrijdagmiddag 30 juni het mailbericht van Claudio Braga dat hij zijn functies als Hoofd Jeugd Opleidingen en Hoofdtrainer van Zondag 1 bij vv Nieuwerkerk neerlegt.

Als bestuur betreuren wij dit besluit ten zeerste, mede omdat het moment waarop Claudio Braga dit bekend maakt, hij de vereniging in een lastige situatie brengt. Als vereniging zijn we op dit moment namelijk volop bezig in de voorbereiding van het nieuwe seizoen, waarbij over een maand de eerste trainingen alweer starten.

In een persbericht lezen wij dat Claudio Braga heeft getekend bij Fortuna Sittard. Als vereniging waren wij niet op de hoogte dat dit speelde.

 

Het Bestuur

 

 

Vanaf zaterdag 24 juni camerabewaking op sportcomplex vvNieuwerkerk

Beste leden en vrijwilligers,

Vanaf zaterdag 24 juni hebben we camerabewaking op ons sportcomplex. Dit hebben wij moeten doen omdat er regelmatig vernielingen zijn en ook vaak fietsen worden gestolen. 

De beelden (shots) van de twaalf camera's zijn te zien in de kantine achter de bar en worden na een week automatisch vernietigd.

Het bestuur.