NIEUWS

respect-teams

Aanstaande zondag is Sebastiaan Bik van JO10-5 pupil van de week

.

Zaterdag alle voetbal van puppy t/m O 11 AFGELAST !!!

Voor zaterdag is voor alle districten het voetbal afgelast in de leeftijdscategorieën tot en met Onder 11. Dit is besloten vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Gezamenlijk leidt dit tot dermate lage gevoelstemperaturen dat het met name voor de jongste pupillen niet gewenst is om te moeten voetballen.

Voor het zaterdagvoetbal van de leeftijdscategorieën Onder 12 en ouder wordt voor zowel de categorie A als B zaterdagochtend uiterlijk 10.30 uur een besluit genomen. Hierdoor kan er een goede inschatting gemaakt worden, mede aan de hand van de te verwachten sneeuw.

Een eventueel besluit tot afgelasting wordt via de gebruikelijke kanalen als KNVB.nl, Teletekst en social media zo spoedig mogelijk gecommuniceerd

Voor elk lid dat gaat Jurassic Golfen of footgolfen wordt € 1,- teruggestort in de club kas.

Jurassic Golf Gouda & Golfbaan IJsselweide gaan sportclubs in het Groene Hart sponsoren

Vlak voor de start van het voorjaar komen Jurassic Golf Gouda en Golfbaan IJsselweide met een initiatief om de lokale sportclubs financieel te ondersteunen.  

Voor elk lid, van de bij de actie aangesloten verenigingen, dus ook vv Nieuwerkerk dat komt  Jurassic Golfen of Footgolfen wordt namelijk €1,- terug gestort in de club kas.

Michel de Meijer van Jurassic Golf & Gofbaan IJsselweide: ‘We waren al langer op zoek naar een leuke manier om de clubs en verenigingen in de regio te ondersteunen. Via deze actie willen op een laagdrempelige manier alle lokale verenigingen een hart onder de riem steken.’

 

Zie de poster en de flyers in de kantine !

 

zie ook website : www.ijsselweide.eu  en dan onderaan naar de link Jurassic Golf

Goalgetter februari 2018

In deze Goalgetter o.a. de kijk van Paul van Leeuwen op, Björn wil het weten, Sem de Visser, Tony Bronder, vv Nieuwerkerk in de social media, kennismaking met de VCP’s en de moderne warming up.

Lees meer...

Voor de medische staf van vv Nieuwerkerk zijn wij op zoek naar een verzorger (m/v).

Je wilt samenwerken met de gehele staf (technisch/medisch) aan een mooi project voor de langere termijn met als doelstelling, de “nieuwe” zaterdagselectie naar 1e/2e klasse niveau brengen.

Willen in alle geledingen bij vv Nieuwerkerk naar een goed (top) sport klimaat op prestatief gebied.

vv Nieuwerkerk wil werken met dynamische personen die passie en drive hebben gekoppeld aan kwaliteit/kunde, discipline, toewijding en hart voor de club. Zijn op zoek naar iemand die meerdere jaren aan vv Nieuwerkerk verbonden wil en kan blijven.

Je werkt nauw samen met een sportfysiotherapeut en herstel/fysiek trainer. Er wordt een professionele werkwijze nagestreefd, waarin ook plezier niet zal/mag ontbreken.

Je bent verantwoordelijk voor de verzorging (massage/taping) vóór en ná de trainingen op dinsdag en donderdag. Ook ondersteun je eventueel bij hersteltrainingen en testmomenten van selectiespelers. Op zaterdag tijdens de wedstrijden verzorg je bij acute blessures/EHBSO.

Je bent in het bezit van diploma sportverzorger/masseur en hebt ruime kennis op het gebied van EHB(S)O. Een afgeronde cursus herstel/fysiek trainer voetbal is een pré.

Met vriendelijke groet,

Hans Jeroense
Voorzitter VV Nieuwerkerk


06-53293877

Bestuur op zoek naar een nieuw bestuurslid sponsorzaken en/of een geheel nieuw op te richten sponsorcommissie.

Na 10 jaar bestuurslid PR & Sponsorzaken te zijn, wordt het m.i. tijd om ruimte te maken voor een nieuw bestuurslid sponsorzaken en/of dat er een nieuw te vormen sponsorcommissie wordt opgericht. 

Lees meer...

Feyenoord Soccer Camp van 22 aug. t/m 24 aug. bij vv Nieuwerkerk

Feyenoord Soccer Camp VV Nieuwerkerk 2018

Het Feyenoord Soccer Camp is dit jaar van 22 augustus t/m 24 augustus bij vv Nieuwerkerk

Lees meer...

Presentatiegids 2017

De nieuwe presentatiegids nu ook online.

Lees meer...

vv Nieuwerkerk blog

De verhalen uit het clubblad van de vv Nieuwerkerk. Zie ook: https://vvnieuwerkerk.blog.

Zet uw fiets of scooter goed op slot !

Beste allen,

Vorig jaar zijn er rond om deze tijd best veel fietsen gestolen. Zet daarom uw fiets goed op slot bij voorkeur aan het fietsenrek.

Voor een goed advies voor uw slot kunt u terecht bij RIJWIELHANDEL ZUIDPLAS aan de Dorpsstraat 11 te Nieuwerkerk aan den IJssel. telefoon: 0180-310570.

Hiernaast heeft de vvNieuwerkerk vanaf dit seizoen ook camerabeveiliging.  

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links