Wie helpt ons op zaterdag 1 juli met OPZOOMEREN ?    

NIEUWS

respect-teams

Vanaf zaterdag 24 juni camerabewaking op sportcomplex vvNieuwerkerk

Beste leden en vrijwilligers,

Vanaf zaterdag 24 juni hebben we camerabewaking op ons sportcomplex. Dit hebben wij moeten doen omdat er regelmatig vernielingen zijn en ook vaak fietsen worden gestolen. 

De beelden (shots) van de twaalf camera's zijn te zien in de kantine achter de bar en worden na een week automatisch vernietigd.

Het bestuur.

 

Goalgetter Juni

In de Goalgetter o.a. De kijk van Paul van Leeuwen op, een terugblik op het afgelopen seizoen met Frank Vijg, vacaturebank, oproep opzoomeren, inhaken op de zaterdaghype en een oproep voor het Apres Ski Feest.

Lees meer...

Lid worden van vvNieuwerkerk ?

Voor spelertjes die zijn geboren in 2010, 2011 en 2012 is er het aankomende seizoen 2017-2018 dat start in augustus nog de mogelijkheid om lid te worden van vvNieuwerkerk.

Voor sommige andere leeftijdscategorieën is er afhankleijk van de leeftijd ook nog plaats. Informeer hiervoor bij de betreffende coördinator.

Meer informatie en inschrijven? Kijk onder Vereniging en Lidmaatschap of Vereniging en Organisatie.

 

OPZOOMEREN zaterdag 1 juli

OPZOOMEREN 2017: ZATERDAG  1  juli van  08.00 TOT 14.00 UUR

Beste mensen,

Het einde van het seizoen 2016/2017 is nabij. Daarna kunnen we ons gaan verheugen op de vakantie en het nieuwe seizoen.

Als laatste activiteit staat nog het Opzoomeren op de kalender. Dit jaar staat het gepland op zaterdag 1 juli 2017  van 08.00 tot 14.00 uur.

Er is weer van alles te doen: reparaties, schoonmaken van het terrein en de gebouwen, verven etc.

Vanaf 07.30 beginnen we met koffie in de kantine. In verband met de voorbereidingen en de lunch willen de organisatoren graag weten of je komt en ook mee eet.

Aanmelden bij Goos Verkaik (0180-514792 of 06-38047137) of Ton Verkaik

(0180-318986 of )

En zegt het voort, probeer nog wat medestanders te vinden, want vele handen maken licht werk!

Bij voorbaat dank voor jullie inzet.

Ook dit jaar organiseert Voetbal Vereniging Nieuwerkerk (VVN) de avondvierdaagse de 37e editie.

50 vrijwilligers staan voor de vele wandelaars en hun ouders klaar om er weer een grandioos feest van te maken.

Lees meer...

Trainen als een kampioen tijdens het Feyenoord Soccer Camp ! Schrijf je dus in !

Het Feyenoord Soccer Camp wordt gehouden van woensdag 16 augustus t/m vrijdag 18 augustus 2017 en wederom op ons sportcomplex.

Lees meer...

Informatie over afmelden en overschrijven

Opzeggen lidmaatschap uiterlijk op 1 juni

Opzeggen van het lidmaatschap bij de voetbalvereniging Nieuwerkerk kan uitsluitend via de website of schriftelijk. Uw opzegging bevestigen wij schriftelijk. Deze dient als bewijs van opzegging dus bewaar deze goed.

Het lidmaatschap beëindigen via de website of per brief

Onze voorkeur heeft het om het formulier beëindigen lidmaatschap te gebruiken: Formulier beëindigen lidmaatschap. Schriftelijk kan ook op onderstaand postadres. Vermeld in uw brief altijd de volgende gegevens: naam, adres, postcode, woonplaats en de geboortedatum van het lid. Graag zouden we ook de reden willen weten waarom het lidmaatschap wordt beëindigd.

Postadres:

Ledenadministratie v.v. Nieuwerkerk

Postbus 25

2910 AA Nieuwerkerk a/d IJssel

LET OP!!! Opzeggingen bij leiders, trainers, aanvoerders, bestuurders, barmedewerkers of andere vrijwilligers worden NIET geaccepteerd.

Opzeggen na 1 juni brengt kosten met zich mee

Deze leden blijven lid en hiervoor blijft de contributieregeling voor de eerste termijn van de contributie onverkort van kracht.

Overschrijven naar andere vereniging gaat voortaan via de nieuwe vereniging. De overschrijvingstermijn sluit op woensdag 15 juni om  24.00 uur.

Overschrijving gaat niet meer met een overschrijvingsformulier. Bij overschrijving meldt u zich aan bij de nieuwe vereniging als lid. De rest gaat via de digitale weg. De oude spelerspas hoeft ook niet meer te worden ingeleverd. Spelers kunnen alleen voor een andere vereniging spelen als aan alle financiële verplichtingen bij vv Nieuwerkerk is voldaan. Ook bij overschrijving naar een andere vereniging moet dit voor 1 juni bij vv Nieuwerkerk zijn aangegeven.

Opzeggen lidmaatschap van vv Nieuwerkerk en/ of overschrijven naar een andere vereniging.

Zie ook: www.vvnieuwerkerk.nl onder "vereniging" en "lidmaatschap".

 

Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier

Nieuw volgend seizoen: Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier.

Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app mogelijk zijn.

Lees meer...

Informatie over de vacaturebank

Voor informatie over de vacaturebank vvNieuwerkerk kunt u op de volgende link klikken:

 

Informatie vacaturebank vv Nieuwerkerk

 

Voor meer informatie kunt terecht bij Thijs Rotgans:

Telefoon: 06-12203484

Email:

 

Opbrengst sponsorloop op 23 april

Opbrengst van de sponsorloop op 23 april

Op 23 april hebben we voor de gehele vereniging een sponsorloop gehouden. Deze sponsorloop had als doel om door de leden geld in te zamelen voor een aantal concrete doelen. De nieuwbouw en nieuwe spelvormen bij de jeugd, zorgen ervoor dat de vereniging op zoek is naar aanvullende fondsen om deze te bekostigen.

Concreet zijn de doelen van de sponsorloop:

1. Inrichting van het terras bij de nieuwbouw

2. Nieuwe doelen voor de JO9 die volgend seizoen 6 tegen 6 gaan spelen op een kwart veld

3. Algemeen jeugddoel: Trainingsmaterialen en activiteiten

Met de sponsorloop hebben ongeveer 30 leden meegelopen. Ondanks dat de opkomst wat tegenviel hebben deze leden een wereldprestatie geleverd. Naast het hardlopen van vele rondjes voorafgaand aan de wedstrijd Nieuwerkerk 1 - Boshuizen 1, hebben zij een bedrag opgehaald van 1.602 euro!

Hiermee zijn wij als bestuur erg blij. Uiteraard gaan we met dit bedrag aan de slag, waarover we jullie op de hoogte houden! Het bestuur bedankt de organisatoren Mirella Heuvelman (Hoofdtrainster JO7) en Jacqueline van Bergen Bravenboer (Coördinator JO17) voor het perfect organiseren!

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links