Het bestuur wenst haar leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren een mooie zomervakantie !     

NIEUWS

respect-teams

Werken aan nieuwe website - geen autorisaties voor teampagina's

De manier waarop onze leden kennis nemen van informatie van de club en hoe teams onderling communiceren is de afgelopen jaren flink veranderd. De website was de prominente plek. Dat zijn nu een Whatsapp-groep de de app van voetbal.nl voor een team. Nieuwerkerk is ook op socal media actiever geworden, dus is voor velen het volgen van de Facebook-pagina al voldoende.

Lees meer...

Afgelopen zaterdag 7 juli was het weer zover. Opzoomerdag, de grote schoonmaak van de clubaccommodatie zo vlak voor de vakantie.

Spic en span

Afgelopen zaterdag 7 juli was het weer zover. Opzoomerdag, de grote schoonmaak van de clubaccommodatie zo vlak voor de vakantie.                                               

De zon heeft nauwelijks zijn weg gevonden als Goos Verkaik (78 jr), de voorman van de onderhoudsploeg bij de club, zijn fiets op het sportpark neerzet. Al meer dan 20 jaarlang, dag in dag uit, zet hij zich op deze manier in voor zijn cluppie. Even later komt zoon Ton aangereden, die vandaag als rechterhand van zijn vader zal fungeren. Beiden mannen hebben hun zaakjes goed op orde. Bezems, emmmers, schrobbers, slangen, sponsen, poetsdoeken en schoonmaakspullen zoals Jif en Ajax(?) wachten met smart op hun gebruikers.                                                             

Zo’n kleine 30 man en vrouw hebben gehoor gegeven aan de oproep om als schoonmaker aan de slag te gaan. Na eerst een bak koffie te hebben gedronken, gaat de ploeg werkers om 8.00 uur enthousiast aan de slag. Kleedkamers en de keuken van de kantine, waar het vet bij de seizoensafsluiting de overhand heeft, worden grondig aangepakt. Kleine reparaties worden uitgevoerd, de schilderskwast gehanteerd.                                                                                                                

Om 9.30 u. meldt voorzitter Hans Jeroense zich vanuit zijn vakantieverblijf in Italië. Hij staat aan een barretje, zoals Italianen dat doen, met een cappuccino en een cornetto met chocolade in zijn hand. Hans: “Ha dieGoos, haal op mijn kosten voor al die noeste werkers bij de koffie slagroom- en appelgebak, want ik bent enorm trots op ze”. Als om 10.00 u de ploeg, bezweet en wel, zich weer in de kantine voegt, staan forse stukken gebak te wachten. Na de pauze gaat de ploeg weer snel aan de slag. Het werk roept!.

Zo tegen 12.15 u. komt Anita Verkaik, de vrouw van Ton, met dozen vol brood en heerlijk beleg voor de lunch aanzetten, waarna de ploeg moe, verfomfaaid, maar voldaan om do 12.30 u aanschuift voor een heerlijke lunch. Het werk zit er op.     

De kleedkamers en de keuken van de kantine zien er weer spic en span uit. De club gaat een maand op vakantie, dicht. Ook de familie Spic en Span, de Verkaikjes, kijken met tevredenheid terug op het bereikte resultaat. Alle eer voor hun werk!

Leo van der Bijl

Goalgetter juni 2018

In deze Goalgetter o.a. de kijk van Paul van Leeuwen op, Björn wil het weten, parkeerplaatsen, opzoomeren, Remco Langerveld en de kampioenenposter.

Lees meer...

Er zijn nog plaatsen voor het Feyenoord Soccer Camp bij vv Nieuwerkerk van 22 t/m 24 aug 2018

Er zijn nog enkele plaatsen voor het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Nieuwerkerk. Doe mee, ontvang een compleet voetbalpakket en maak kans op een mooie prijs! ⚽ update 24-06-2018

 

Lees meer...

AVG (algemene verordening gegevensbescherming)

Vanaf 25 mei is de algemene verordening gegevensbescherming van toepassing . Deze verordening is de opvolger van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), waar we bij de club nu al  mee te maken hebben.

Lees meer...

En ineens weet ik het: ik word scheidsrechter bij vv Nieuwerkerk

n ineens weet ik het: ik word scheidsrechter,  de nieuwe Björn Kuipers!!!

Lees meer...

Op tijd afmelden einde dit seizoen 2017-2018

Beste leden en ouders,

Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden. Nog even en er ligt wéér een seizoen achter ons. Achter de schermen zijn we al een tijd druk bezig met het komend seizoen, met name de nieuwe teamindelingen vragen veel tijd en aandacht.

Om het hele proces rondom de teamindelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het van groot belang dat afmeldingen op tijd en op de juiste manier binnenkomen!
Tegelijk met de overschrijvingsdeadline van de A-categorie, willen we graag dat afmeldingen op uiterlijk 15 juni 2018 bij ons binnen zijn via de mail of via de post.

 

Lees meer...

Jeugdcommissie zoekt voor volgend seizoen een coördinator JO19

De Jeugdcommissie zoekt voor volgend seizoen een Coördinator JO19

Lees meer...

Het G-team zoekt nog enkele voetballers voor komend seizoen

Voetbalvereniging Nieuwerkerk zoekt voor het g-team voor het  seizoen 2018-2019 een aantal  voetballers die graag op zaterdag een wedstrijd willen spelen en op woensdagavond willen trainen. Het g-team speelt op een goed niveau in de 1e klasse van de KNVB.

Lees meer...

Nieuwerkerk Zakelijk

Nieuwerkerk Zakelijk is opgemaakt in Adobe Acrobat. Om de bestanden te kunnen lezen of downloaden, heeft u Acrobat Reader nodig. Door op onderstaande link te klikken kunt U Nieuwerkerk Zakelijk downloaden.

vvNieuwerkerk Zakelijk 2018

Lees meer...

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links