Vrijdag 1 september om 17.00 uur: Opening nieuwbouw met een hapje en een drankje

Wordt ook vriend van vv Nieuwerkerk! U bent van harte welkom!

Aanmelden kan heel simpel door het bedrag van  50,-- per jaar!!! over te maken en u krijgt een

VVNpas toegestuurd waarmee u alle thuiswedstrijden van vvNieuwerkerk gratis kunt bezoeken.

Hieronder treft u de brief die alle ‘vrienden’ hebben ontvangen.

Beste voetbalvrienden,

Het is weer zover, we staan aan het begin van een nieuw voetbalseizoen en dan ontvangen alle vrienden en vriendinnen een brief met het verzoek de jaarlijkse bijdrage over te maken.

Gelijktijdig met deze brief ontvangt u de toegangspas waarmee u alle wedstrijden van het 1e elftal gratis kunt bezoeken; zowel de beker -als de competitiewedstrijden.

De bekercompetitie  begint voor VVN al heel snel en is mogelijk al begonnen als u deze brief krijgt;

met hele leuke tegenstanders: Alexandria ‘66, Groeneweg ! (dat is lang geleden) en Xerxes-DZB za.

Daarna start de competitie waarin Nieuwerkerk, opnieuw in de 1e klasse speelt en waarin we, voor velen van ons, bekende verenigingen tegenkomen w.o. cvv Zwervers, Olympia, Poortugaal en ook weer Leonidas, Alphense Boys, Woerden en een zeer onbekende voor ons:  TAC’90 uit Den Haag. Voor de supporters die (vrijwel) alle uitwedstrijden meegaan met het 1e elftal, zit er tenminste één voordeel aan de degradatie: Ze blijven relatief dichtbij huis en hoeven minder ver te reizen! In tegenstelling van de nieuwe hoofdklasse B, want dat was dagwerk geworden met wel heel grote afstanden……..!!

De eerste competitiewedstrijd is zondag 4 september met als eerste de wedstrijd tegen DRL uit Rotterdam-Zuid.

Wij wensen ons eerste elftal, maar verder ook allen die bij VVN voetballen, en mooi en sportief seizoen toe!

Verantwoording.

Zoals jullie je wellicht nog herinneren is er begin vorig seizoen een forse investering gedaan doordat we de kosten van renovatie en vernieuwing van de toiletten voor onze rekening hebben genomen. Na deze uitgaven was de kas zo goed als leeg en hebben we niets meer uitgegeven.

Op dit moment staat er nog een bedrag van rond de € 1.450,-- op de rekening; voorlopig is het nu dus een kwestie van ‘sparen’ zodat we t.z.t. weer een bijdrage kunnen leveren aan een voor ieder nuttige investering.

Wij hopen op uw bijdrage en waarderen het oprecht dat u met uw lidmaatschap van Vrienden van VVN / Club van 50 een extra steentje bijdraagt.

Wilt u het bedrag van € 50,-- overmaken op:
'Vrienden van Voetbalvereniging Nieuwerkerk'  IBANnummer:

NL92RABO 039 62 10 031

o.v.v.: bijdrage Vrienden van VVN 2016-2017

Vanaf 20 april 2017:

Het is ook mogelijk om uw bijdrage contant te betalen aan a.i. Rob de Bruijn.